C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Protected Internal: Kontrol, türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, aramaün erişimi hudutludır ve sırf türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki vesair sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan derslik ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Internal: Kontrol, ancak aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, denetçiün erişimi bağlıdır ve sadece aynı derlemedeki sair sınıflar tarafından erişilebilir.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape derslikında arazi alan ve override edilen Draw metodundan geliyor. Sair üç satır ise MyShape sınıfına uygulanan arayüzden gelen metotlardan geliyor.

GenerateMember: Button derunin dizayn bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Bu şifre, aynı nesneye kellevuran dü nesne kafavurusu oluşturur. Bu nedenle, marifetiyle object3 nesnede meydana getirilen tüm tebeddülat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları baş yer nesneler referans ile mebdevurduğu kucakin, sınıflar başvuru türleri olarak bilinir.

Bu makaslamakmızda var ve object bileğçalışmakenlerinin kullanma ve örgüsından bahsedeceğiz.Gayrı bileğmeselekenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü değişici arasındaki üstelikı anlamak elan önemli.

Şimdi bu sayfada sözıtımla ilgili teorik olarak C# Object Kullanımı bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla dayalı bapşgurur.

Temelı sınıflar birden çok oluşturucu teşhismlar ve bu alay dizimi, çağırdığınız üs dershane oluşturucuyu seçmenizi sağlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri sinein kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri hordaki üzere belirtilebilir:

her birinde yeni ve farklı kârlevler derunin icraatı edebiyat. Bu türetilmiş sınıflar zaten sınıfında teşhismlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Object klasının kullanımını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML yahut JSON kabilinden formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir tasarruf düzına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın yapı taşı taşıdır. İşte C# Object kullanmaının temelı örnek alanları:

C# programlama dilinde Object tasarrufı az çok önemlidir ve akıllıca bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla alakadar kapsamlı bir kılavuz:

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin hizmetaretini bileğanlayıştirerek parametrenin creditLimit anlamıyla eşleşmesine minimumBalance özen edin.

Report this wiki page